Pujada Arinsal - 13 i 14 / 06 / 2020

<< Pujada Ordino-ArcalÝs: Tancament d'inscripcions, 2 de setembre

La prova es disputarà els dies 10 i 11 de setembre

Pujada Ordino-Arcalís: Tancament d'inscripcions, 2 de setembre

Andorra la Vella, 30 d'agost de 2016. El proper 2 de setembre es tancarà el termini de recepció d'inscripcions per a la Pujada Ordino-Arcalís, prova puntuable per als campionats d'Espanya, França (2a divisió) i Catalunya, i també pel Trophée des Pyrénées. El guanyador absolut de la cursa s'adjudicarà el Trofeu Joan Vinyes, instituït en memòria d'aquest gran pilot andorrà. La llista oficial d'inscrits i la resta d'informacions d'última hora sobre aquesta cita de la velocitat automobilística en muntanya es donaran a conèixer en la presentació oficial de la prova, el 5 de setembre. Pel ritme de sol·licituds que es reben a la seu de l’Automòbil Club d’Andorra, la prova reunirà una important inscripció.

La Pujada Ordino-Arcalís se celebrarà entre les fites 22,4 i 26,4 de la carretera CS-380 d'Ordino a l'estació d'esquí de Vallnord-Arcalís, amb un desnivell de 300 metres i una pendent mitjana del 7,25%. El punt d'arribada té una altitud sobre el nivell del mar de 2.250 metres. L'oficina permanent, la sala de premsa i el lliurament de premis tindran com a marc l'edifici l’Hortell, d’Arcalís, a pocs metres del parc tancat i de la sortida de la prova. Aquest és l'horari de la prova:

Dissabte, 10 de setembre de 2016
08.00h - Tancament de carretera al trànsit 
09.00h - Inici dels entrenaments lliures
11.15h - Inici de les dues mànigues d'entrenaments Oficials
15.45h - Inici de la Cursa 1

Diumenge, 11 de setembre de 2016
07.30h - Tancament de carretera al trànsit
08.30h - Inici de l'única màniga d'entrenaments Oficials
10.15h - Inici de la Cursa 2
12.45h - Inici de la Cursa 3
15.00h - Lliurament de premis

El Trophée des Pyrénées proclamarà vencedors a Ordino-Arcalís
Després de la disputa de les quatre curses prèvies, Quillan, Orgues, Alp i Font-Romeu, el Trophée des Pyrénées es decidirà a la Pujada Ordino-Arcalís, última prova puntuable. El pilot de Montpeller, Anthony Oya (Norma M20F), és qui té més possibilitats de triomf ja que a més de ser el líder pot sumar tots els punts que aconsegueixi a Andorra, ja que la puntuació s'estableix per la suma dels quatre millors resultats i Oya no va disputar la pujada a Alp 2500. Després d’Oya (34 punts) es troben classificats Martin Proust (32 punts), Guillaume Peloux, Jean-Pierre Metivier i Vincent Savary (els tres amb 28 punts).

Sol·licitud d'acreditació per a premsa
Tots els mitjans de comunicació que desitgin cobrir la Pujada Ordino-Arcalís hauran d'estar en possessió de la corresponent acreditació de premsa, que facilitarà l'organització prèvia sol·licitud de la mateixa. Excepte els professionals que estiguin en possessió de l'acreditació permanent de la RFEdA o de la FIA, els sol·licitants hauran d'aportar una carta del director del mitjà que justifiqui que l'acreditació demandada és per cobrir informativament la prova.

El formulari a emplenar pot obtenir-se al link de Premsa de www.pujadaandorra.com i s’ha d’enviar abans de les 00h del dimecres, 7 de setembre de 2016, a andorra@jas.es. Una vegada acceptada, l'organitzador confirmarà per correu electrònic la recepció i aprovació de la sol·licitud d'acreditació.

| | compartir