Pujada Arinsal - 13 i 14 / 06 / 2020

<< Ordino-ArcalÝs ja tÚ horaris

• La cursa andorrana puntuarà per quatre campionats
• El guanyador absolut s'adjudicarà el Trofeu Joan Vinyes

La tercera edició de la Pujada Ordino-Arcalís ja té definits els seus horaris. La prova reina de l'especialitat de muntanya dels Pirineus es disputarà els dies 30 de setembre i 1 d'octubre entre les fites quilomètriques 22,4 i 26,4 de la carretera CS-380 a l'estació Vallnord Ordino Arcalís, amb una pendent mitjana del 7,25%. El resum dels horaris és el següent:

Dissabte, 30 de setembre
08.30h Tancament de la carretera
09.30h Entrenaments lliures per a tots els campionats
11.35h Entrenaments oficials 1 per tots els campionats
13.40h Entrenaments oficials 2 per tots els campionats
15.45h 1a pujada de cursa per a tots els campionats

Diumenge, 1 d'octubre
08.00h Tancament de la carretera
09.00h Entrenaments oficials 3 per el Campionat d'Espanya
09.45h Entrenaments lliures per el Campionat de França
10.50h 2a pujada de cursa per tots els campionats
12.55h 3a pujada de cursa per tots els campionats
15.40h Lliurament de trofeus per tots els campionats a l'edifici L’Hortell

La Pujada Ordino-Arcalís serà puntuable per quatre campionats diferents: 9a i última prova del Campionat d'Espanya de Muntanya; 4a i última del Campionat de França de Muntanya de 2a Divisió; 7a i antepenúltima del Campionat de Catalunya de Muntanya; i 5a i última del citat ‘Trophée des Pyrénées’, creat el 2016 per l’Automòbil Club d’Andorra amb la col·laboració d’ASA Corbières, ASAC 66 i Cerdanya Racing amb l'objectiu d'incentivar la participació de pilots dels tres països. El guanyador absolut serà creditor del Trofeu Joan Vinyes, creat per recordar al que va ser gran pilot andorrà en tot tipus de disciplines entre elles la de muntanya, de la qual va arribar a ser Campió d'Espanya el 1986.

A més de tot això, una de les novetats d'aquesta edició serà la classificació específica que es crea per als vehicles clàssics de tot tipus, sempre en velocitat. Per aquest motiu s'espera una nombrosa participació de VHC francesos, que al costat dels catalans i andorrans oferiran un bonic complement a una cursa que gaudeix d'un gran interès per al públic. La idea de l’ACA és que tots els clàssics participants tinguin el seu propi pàdoc per així córrer junts i crear una festa per aquests vehicles.

Aquesta tercera edició de la Pujada Ordino-Arcalís, que organitza l’Automòbil Club d’Andorra, compta amb el suport del Comú d’Ordino, Vallnord Ordino Arcalís, la firma BMW a través de Pyrénées Motors, Magatzems Pyrénées Andorra i Total-Sant Eloi Carburants. El suport de les federacions esportives involucrades és total: Fédération Française du Sport Automobile, Real Federación Española de Automovilismo i Federació Catalana d’Automobilisme.

Més informació a www.pujadaandorra.com i www.jas.es
 

| | compartir