Pujada Arinsal - 13 i 14 / 06 / 2020

<< La boira obliga a ajornar la 1a cursa de la Pujada Ordino-ArcalÝs

La boira obliga a ajornar la 1a cursa de la Pujada Ordino-Arcalís

Aquest diumenge hi haurà tres pujades de cursa

Ordino Arcalís, 30 de setembre de 2017.- La pluja i principalment una densa boira que dificultava en excés la visibilitat ha obligat a posposar la 1a màniga de cursa de la Pujada Ordino-Arcalís, que tenia previst celebrar-se a mitja tarda d'avui. Els participants han pogut realitzar una bona part de les pujades d'entrenament previstes, però la intensitat de la pluja i l'aparició de molta boira s’ha anat incrementant, la qual cosa ha aconsellat parar l'acció.

37 cotxes són els que han iniciat aquesta 3a edició de la Pujada Ordino-Arcalís, prova final dels campionats d'Espanya, França de 2a divisió i dels Pirineus, a més d’antepenúltima del de Catalunya. El matí va començar molt bé i el bon clima acompanyava als pilots, però el cel es va anar ennuvolant gradualment a mesura que es van anar fent les pujades d'entrenaments fins que va aparèixer una fina i constant pluja, que va derivar en l'aparició de la densa boira a la part alta de la pujada.

Encara que els resultats aconseguits en els entrenaments no són en absolut demostratius, el millor temps en els assajos va correspondre a Pedro Salvador (Silver Car) amb 2’28”791, seguit de César Rodríguez (Silver Car) amb 2’35”842 i Ramon Plaus (Speed Car) amb 2’38”585. La intensificació de les males condicions climatològiques també van derivar com és lògic en un empitjorament dels cronos aconseguits, fins que es va parar la competició.

Demà, 1 d'octubre, segona jornada de cursa entre les fites 22,4 i 26,4 de la CS-380. El tancament de carretera serà a les 8:00 hores i l'inici dels entrenaments a les 8:30h, amb tres mànigues de cursa consecutives a partir de les 9:45 h.
 

| | compartir