Pujada Arinsal - 13 i 14 / 06 / 2020

<< Excel·lent actuació dels Joves Pilots ACA en la Pujada Arinsal

El programa de Joves Pilots ACA brinda suport aquesta temporada a Raül Ferré i Edgar Montellà. Tots dos pilots utilitzen en competicions de muntanya dues unitats SpeedCar GT-R. Després d'una molt bona actuació conjunta, a Arinsal van estar batallant pel podi absolut, encara que per una molt escassa diferència no van aconseguir pujar-hi. Raül Ferré va acabar 4t absolut, a mig segon escàs del monoplaça del francès Mickaël Decroux (Martini Mk76-Hayabusa 1.3). La Pujada Arinsal ha estat l'única oportunitat de veure'ls córrer a casa i tots dos van deixar ben clara la seva qualitat.

En tot cas, en la classificació després de les tres pujades de cursa de que es va compondre aquesta Pujada Arinsal tots dos pilots sí que van pujar al podi en la categoria CM, resultant guanyador Ferré i finalitzant tercer Montellà. El programa d'aquest duet prossegueix en l'actual temporada 2019, en el cas de Montellà en el Campionat d'Espanya de Muntanya (actualment figura 3r en la categoria 2) i també en el de Catalunya (està classificat 2n en CM Promoció). Ferré competeix únicament a Catalunya i es troba classificat 3r en CM Promoció, just per darrere de Montellà.

La pròxima cita en la qual tots dos participaran serà la IX Pujada a Alp 2500 (13-14 de juliol), cursa puntuable per a tots dos campionats. Edgar Montellà Adrán té 24 anys i resideix a Encamp, mentre que Raül Ferré Matas compta amb 22 anys i és de La Massana. Ferré ha guanyat aquesta mateixa temporada la categoria Car Cross de les Crèdit Andorrà GSeries.
 
 

| | compartir