Pujada Arinsal - 22 i 23 / 06 / 2019

<< Notícies

 • La Pujada a Arinsal ja té obert el període d’inscripció

  · Velocitat, Històrics i Legend junts en la gran festa de l’automobilisme andorrà · Puntuable per al Campionat de França de 2a divisió i per al Trofeu dels Pirineus

  + Llegir més
 • Debels (Sport) i Garces (Producció) fan bo el pronòstic de la Pujada Arinsal

  A la Pujada Arinsal, segona prova vàlida per al Campionat de França de Muntanya (CFM) 2a divisió i pel Trophée Pyrénées, no hi va haver-hi sorpreses. Els actuals líders del CFM 2, Jeremy Debels (Osella) i Ronald Garces (Porsche 997 CUP), van dominar amb total claredat l’inici del meeting.

  + Llegir més
 • Els líders del Campionat de França estaran a la Pujada Arinsal

  Jeremy Debels (Sport) i Ronad Garces (Producció), capdavanters de les seves respectives categories a la classificació provisional del Campionat de França de Muntanya (CFM) de 2a Divisió, encapçalen l’atractiva llista d’inscrits de la Pujada Arinsal, segona cita de l’esmentat certamen i vàlida pel Trophée Pyrénees.

  + Llegir més
 • La Pujada a Arinsal prendrà el relleu de la Course de Côte de Quillan

  La disputa de la Course de Côte de Quillan - Col du Portel va significar el punt de partida del Campionat de França de Muntanya (2ª Divisió) i del Trophée Pyrénées. Aquests campionats han tingut, durant les tres últimes temporades, presència destacada a l’asfalt d’Andorra

  + Llegir més
 • La Pujada Andorra 2018 es disputarà a Arinsal els dies 9 i 10 de juny

  La Pujada Andorra - Arinsal, els dies 9 i 10 de juny, serà l’esdeveniment de l’esmentada especialitat que centrarà l’atenció competitiva dels equips que tinguin com a objectiu el Campionat de França de l’especialitat (2a divisió) i el Trofeu Pyrénées.  

  + Llegir més