Pujada Arinsal - 22 i 23 / 06 / 2019

<< Notícies

 • 73 cotxes inscrits a la Pujada Ordino-Arcalís

  Andorra la Vella, 5 de setembre de 2016. Un total de 73 cotxes han cursat la seva inscripció per participar a la Pujada Ordino-Arcalís 2016, la gran festa de la velocitat automobilística en muntanya que es disputarà els propers dissabte i diumenge, dies 10 i 11 de setembre.

  + Llegir més
 • Pujada Ordino-Arcalís: Tancament d'inscripcions, 2 de setembre

  Andorra la Vella, 30 d'agost de 2016. El proper 2 de setembre es tancarà el termini de recepció d'inscripcions per a la Pujada Ordino-Arcalís, prova puntuable per als campionats d'Espanya, França (2a divisió) i Catalunya, i també pel Trophée des Pyrénées. 

  + Llegir més
 • Propera cita: Pujada Ordino - Arcalís

  Andorra la Vella, 8 d'agost de 2016. Després de la disputa de la Pujada a Alp 2500, el Campionat d'Espanya de Muntanya es disposa a afrontar la propera cita puntuable, la Pujada Ordino-Arcalís (10 i 11 de setembre)

  + Llegir més
 • Definit el programa de la Pujada Ordino-Arcalís

  Avui s'ha publicat el reglament de la Pujada Ordino-Arcalís, prova que serà puntuable per als campionat d'Espanya, França (2a divisió), Catalunya i Trophée des Pyrénées, i es disputarà els propers dies 10 i 11 de setembre.

  + Llegir més
 • Nous al•licients per a la gran festa de la velocitat en muntanya

  10 i 11 de setembre, a la carretera CG-3 d'Ordino a l'estació d'esquí d’Arcalís Puntuable per als campionats d'Espanya, França (2a divisió), Catalunya i ‘Trophée des Pyrénées’

  + Llegir més